俄罗斯蓝鲸游戏50指令英文原版 蓝鲸组织太罪恶

发布时间:2017-05-19 13:39:00 来源:博客 作者:科技讯

  因为蓝鲸挑战流入后的本土化,我很难找到第一手资料,于是在查阅了reddit的网友分享之后,我找到了一份完整的“蓝鲸游”原始任务单。(掌握外语真是太重要了。)

  为了避免不适,我将不做翻译,英语基础好的同学可以自行阅读。

俄罗斯蓝鲸游戏50指令英文原版曝光 蓝鲸组织太罪恶

  “十七岁的我,选择了割腕”

  1 Carve with a razor "f57" on your hand, send a photo to the curator.

  2 Wake up at 4.20 a.m. and watch psychodelic and scary videos that curator sends you.

  3 Cut your arm with a razor along your veins, but not too deep, only 3 cuts, send a photo to the curator.

  4 Draw a whale on a sheet of paper, send a photo to curator.

俄罗斯蓝鲸游戏50指令英文原版曝光 蓝鲸组织太罪恶

* 声明:本文章为网友上传文章,如果存在出处、来源错误,或内容侵权、失实问题,请及时与我们联系。本文仅代表原媒体及作者观点,不代表比特网立场。

相关推荐

聚焦 新闻 美食 健康 科学 游戏

发表评论

热图推荐

比特焦点

顶部 底部